Homemas - Karácsonyi Kozmetikai Ajándékszett Ötletek

3:42



Ahogy már több bejegyzésemben is írtam, személy szerint egyáltalán nem tartom elcsépeltnek a kozmetikumokból álló ajándékcsomag átadását szeretteinknek, de azért a megszokott tusfürdő-testápoló kombináción túl is léteznek még kihasználható szettek, sőt, idén számos ötletes és változatos lehetőség közül zemezgethetünk. Mutatom, én miket választanék!


The Body Shop Multimaszkoló nyuszi


Maszkmániásként magamnak tutira ezt a Multimaszkoló nyuszit venném meg, amivel 3 különböző pakolást tudnék kipróbálni, mindezt pedig cuki nyuszifüles hajpántban tehetném.

Magister Products csomag 9 verzióban



Kilenc különböző téma és igény köré felépített szett közül válogathatunk, akár kismamának, akár levendulaimádónak, akár tiniknek keresünk igényes kozmetikumokat, a Magister csomagjai közt garantáltan megtaláljuk a megfelelőt.

Friss kozmetikumok Téli kollekció




Eszter 4 különböző, gyönyörű szettet készített nekünk téli szezonális termékeiből, az én kedvencem a Mini Karácsony (Kesztyű téli kézkrém, Puszedli ajakápoló) és a Téli varázs (Hókirálynő testvaj, Legszebb arcod pakolás, Puszedli ajakápoló) ajándékdoboz.

Afrcian Spa szakállápoló csomag


Szőrös pasinak egyértelműen az utóbbi években befutott szakállápolókból válogatnék, egy African Spa napi rutin csomag speciel tökéletes választás, (40 év alatti) vőlegénynek, férjnek, fiútestvérnek szerintem friss, fiatalos és hasznos ajándék!

Yves Rocher Meseerdő gyümölcsei és Hófehér vanília


Ezzel a szettel mindkét Karácsonyi illatot letesztelhetjük, nem muszáj választanunk közülük.


Yamuna Mesés Karácsony ajándékcsomag díszdobozban




4 különböző natúrkozmetikum "karácsonyillattal", még csak be sem kell csomagolni, így szép, ahogy van.

Blanche natúrkozmetikumok


A Blanche legnépszerűbb termékeit válogatta össze és látta el modern díszcsomagolással,  én ezt a fiatal felnőtt korosztálynak tudom a leginkább elképzelni, vagyis szerintem korombeliek díjaznának a legjobban egy ilyen meglepetést a fájuk alatt.

SOINS kézműves natúrkozmeitkumok 


Hasonló kategória, mint az előző, de egy ilyen elegáns csomagot inkább édesanyának választanék.

Barilent masszázsgyertya


Gyertya, ami közben masszázsolaj, mindez pedig ünnepi csomagolásban, választható illattal, Magyar Termék Nagydíj minősítéssel.

ZADOR kézműves szappanok


Natúr, kézműves szappan a Balaton-felvidékről, eszméletlenül elegáns díszcsomagolásban. Szappanimádók el fognak ájulni tőle!




Ti vesztek ajándékba kozmetikumokat?

Ez is érdekelhet

0 megjegyzés

Iratkozz fel!