Új C-Vitaminos Szérum A Magyar Piacon!

2:19


Nagy örömömre szolgál az elsők közt bemutatni nektek a Natics legújabb fejlesztését, egy páratlan összetételű folthalványító, C-vitaminos szérumot!

Úgy tűnik, a kedvenc magyar márkám egyszerűen képtelen kifogyni az ötletekből, mindig létre tudnak hozni valamilyen kivételes újdonságot, amibe extravagáns összetevők kerülnek és szuperhatékony végeredményt nyújtanak. Most éppen sokak kedvenc kozmetikumát, a C-vitaminra épülő szérumot forradalmasították.


Vegyük át, miért ez lesz az új kedvenc folthalványító szérumod! Nem szeretek számokkal dobálózni, de ebben az esetben nagy meggyőző erővel hatnak majd:

Extra magas hatóanyag tartalom: A Natics legújabb terméke, a SÉRUM 22  ferulic-ACE szérum 99 %-os hatóanyag tartalommal rendelkezik, ami más, C-vitamonos készítmények esetében maximum 30-35 %, tehát elég nagy a differencia a Natics javára, a hatékonyság gyakorlatilag borítékolható!

Kiemelkedően magas C-vitamin érték: A termék nevében a 22-es szám a C-vitamin százalékos értékét jelenti, tehát magasabb arányban került bele, mint az általunk eddig használt koreai C 21-es készítménybe. Ami még hatalmas pozitívum, hogy ez egy stabil formájú, SAP elnevezésű C-vitamin, vagyis nem szükséges hűtőben tárolni, vagy a fény ellen védeni a hengert és ami a legfontosabb, nem fog megromlani néhány hónap után! Személy szerint nekem ez nagyban megkönnyíti a reggeli készülődést, hiszen csak leemelem a polcról a rutinom többi tagja mellől, nem kell óvnom a környezeti hatásoktól és nem kell félnem, hogy idő előtt kárba veszik majd a szérum jelentős része.


Számos jótékony összetevő: A C-vitamin mellett tartalmaz még hialuronsavat, ferulic - savat, homoktövisolajat, E - és A - vitamint, allatoint, panthenolt, valamint grapefruit kivonatot - vagyis ez a termék nem csupán a pattanások után maradt foltokat halványítja, de gyógyítja a sebeket/hegeket, kezeli a vízhiányt, és még anti-aging hatással is bír. 

Gyorsan beszívódó formula, így minden bőrtípusra tökéletes, multifunkcionális volta miatt pedig más vízpótló, vagy ránctalanító szérum akár el is hagyható, de ha hozzám hasonlóan imádod a Hydra-N esszenciát, azzal is nyugodtan összekeverheted, sokan szeretik kissé higított formában felvinni az erősebb készítményeket a bőrükre.


Praktikus kivitelezés: A belbecs után vessünk egy pillantást a külsőre is: igazodva a márka megjelenéséhez, ez egy letisztult kivitelezésű, 30 ml-es szérum pumpás fejjel, ami minden beauty rajongó egyöntetű véleménye szerint a legpraktikusabb, számomra sokkal szerethetőbb, mint a pipetta: gyors, tiszta használatot biztosít és nem kell félnünk attól, hogy eltörik a vékony pipetta, vagy esetleg maga az üveg.  Ráadásul, ezen a tartón nem fog tudni kikristályosodni a C-vitamin sem!

+ 1 EXTRA OK: A szérum élénk narancssárga színű, fluid állagú, nem hagy ragacsos érzetet, viszont isteni narancsillattal rendelkezik! A természetes illóolajok (vörösmandarin és vérnarancs) messze 1 % alatt kerültek bele, így az érzékeny bőrt sem irritálja, nem teszi fényérzékennyé, viszont biztosak lehetünk benne, hogy ez egy bio készítmény (egyébként, 71 %-ban az, ami óriási szám, főleg ilyen színes hatóanyag tartalom mellett) ! 



EZ A SZÉRUM NEKED KÉSZÜLT:

- ha imádod a C-vitaminos készítményeket és a fenti bőrhibákra keresel megoldást
- ha egy igazi prémium kategóriás, minőségi magyar termékkel szeretnél szépülni
- ha hozzám hasonlóan a rutinod jelentős része Natics termékekre épül és semmiképp sem akarsz lemaradni az újdonságukról :)

Amennyiben bármelyik állítás igaz rád, megtalálod a szérumot az alábbi linken, bevezető, 12.790 Ft-os áron: SÉRUM 22

Ez is érdekelhet

0 megjegyzés

Iratkozz fel!